söndag 24 april 2011

Update

Maria säger:

I fredags kom alltså Mia till torpet med sina barn. Alla som känner Mia vet att hon är en, ursäkta uttrycket men det är befogat - en jävel i köket! Man blir både mätt och lycklig av att äta maten hon lagat så när hon erbjöd sig att ordna en lunch och en middag under sin vistelse hos oss tackade vi givetvis ja. Som ni ser på bilden hade hon med sig mat till ett helt kompani ;)

Tur vi har laddat med Samarin ;)
Det blev hemmagjord thaimat i fredags. Sataymarinerade spett med jordnötssås, ris och en härlig sallad.

Kanske den godaste thaimat  jag ätit
Så snygg!
I lördags agerade sambon lekledare till barnen (tack hjärtat) så jag och Mia blåste ner till IKEA. Det var 20 grader i skuggan (!) så det var kanske inte helt rätt dag vi valde, men mycket trevligt hade vi!

Ready for takeoff
Åker ni 27 mil för ljus och servetter? (tur det bara är 9 mil från stugan)

När vi kom tillbaka fick jag kärt besök av min goa gullgumma Malin! Direkt från huvudstaden kom hon för att fira lite påsk med oss och det var så kul att ses. Vi åt, surrade och tog en vedeldad bastu ihop.

Skål!
Som sagt, vädret var helt fantastiskt och även fast vi var vid havet var det typ 13 grader varmt kl 19.30. Maten intogs ute och till efterrätt bjöds vi på en magisk solnedgång. Känns skönt att vara med och skriva historia: denna påsk kommer det pratas om i årtionden på grund av värmen!


Middag ute, inte ens en självklarhet på midsommar ju!
Eat this!

Tack alla inblandade - vilken fantastisk trevlig påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar