måndag 23 maj 2011

Hälsohelg

Maria säger:

Vardag igen. Var som sagt i Stockholm hos min vän Malin i helgen. Åkte ner på fredag eftermiddag. När jag kom fram möttes vi på stan och sen gick vi i affärer till dess att de stängde. Blev lite shopping! Fredrik tog sedan emot oss med en otroligt god middag, laxburgare med sparris och grönsaker. Väldigt fräscht!

Vi surrade bort hela kvällen och det var som alltid mysigt att träffa dem. Lördag morgon fick vi skjuts till Sturebadet i Haga där vi inledde dagen med en låååång hotellfrukost utomhus i solen.

Finns det något bättre?
De var så vackert och man såg vilken stor skillnad det är på hur mycket det hunnit grönska där nere till skillnad från här. Vackra syrener i full blom. Vi gick ner i parken och lade oss och solade ett tag innan vi checkade in på själva spa:t.

Fredde i Solsidan?
 
Vi simmade, bastade, lufsade omkring i morgonrock och tofflor och hade varsin skön massage till det facila priset av 65kr. Väldigt prisvärt måste jag säga. 


När vi hade badat klart åkte vi in till stan och njöt av solen på  Gården. Hur mysigt som helst och mycket att titta på...
Malin steker :)
Hej hej!
Promenerade genom gamla stan
Kvällen avslutades i soffan
Söndag morgon startades med en powerwalk runt vackra Sjöstaden och efter en härlig frukost lade vi oss på en av de många bryggorna och solade, åt jordgubbar och läste. Tack Malin för hälsohelgen, den gör jag gärna om snart! Ingen kan slappa och njuta av det som vi två gumman :)

Boken vi läser i bokcirkeln: Norrlands svårmod

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar