söndag 15 maj 2011

Barcelona del 3

Maria säger:

Idag har vi varit på ett jättefint och trevligt dop och nu skall jag se Bonde söker fru så här kommer ett till litet inlägg om The never ending story - Barcelona. More to come alltså :)


Barcelona är verkligen en stad som har allt. Strand, shopping, sevärdheter och god mat. Perfekt om man lätt blir uttråkad och inte bara vill ligga och pressa.

Shoppingen är toppen och Zara, Mango, H&M, Bershka, Stradivariuz, El Corte Inglés, Sfera, Sephora och Top Shop fick flera besök. Både H&M och Zara hade gigantiska butiker. H&M hade speciellt en butik som var hur stor som helst. Fanns verkligen allt på alla avdelningar och vissa saker som jag bara hade sett tidigare på webben.

Skrattade gott åt mammas kommentar när vi gick in på Top Shop "nä men gud vilka tantiga kläder, här orkar jag inte kolla"...ha ha :)



Dottern hade beställt "ett roligt sugrör" och jag tror aldrig förr att någon finkammat denna stad efter ett så som vi gjorde, gata upp och ner. Herregud dricker aldrig de spanska barnen ur sugrör? Hittade tillslut, efter många om och men, ett roligt (inte så fint) inne på El Corte Inglés gigantiska matvaruavdelning, tack för det! Dottern blev iaf överlycklig ;)

Hårdvaluta tydligen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar