måndag 30 maj 2011

Ännu en helg med bara trevligheter (och bröllop)!

Mia säger:

Sent igår kväll kom jag och maken hem efter ännu en helg i bröllopets-tecken ifrån Stockholm. Denna gång bilade vi alltså (och tyvärr!) ned. Av olika anledningar blev det just en biltur. Hu, säger jag ändå bara för att bila ned till Stockholm en fredag för att sen bila hem på söndagen igen. Nu kan vi verkligen E4:an och även alla dess vägarbetsställen :(. Vi hade liksom glömt bort att det är vägarbetstider nu för fulla muggar.

Nå väl, en supertrevlig helg (om än väl kort) hade vi i alla fall. På vägen ned svängde vi in i Hudiksvall och åt middag på en restaurang vi stannat till vid tidigare som är en typ av Tex-mex restaurang och som verkar vara riktigt populär i stan för vi fick inte ens ett bord utan fick barhänga och käka middag. "Old Texas" heter restaurangen som har en otroligt häftig miljö och faktiskt jättegod mat. T o m en riktig, uppstoppad Bisonoxe hade dom inne i restaurangen!








 Lördagen hann vi gå en liten sväng på Östermalm (vi sov hos syrran som tillfälligt bor där) innan det var dags att göra sig i ordning innan kvällens bröllopsfest. Innan festen mötte vi upp några vänner på, för mig nytt ställe på Kungsholmen som heter "AG, Allmänna Galleriet". Otroligt frän miljö! Genom en anonym entrédörr gick man två våningar upp i en kalt trapphus innan man kom in i restaurangen som blev en "wow-upplevelse" eftersom det var mer än vad man förväntade sig! Vi tog bara en fördrink där men menyn såg himla god ut så nästa gång vi är i storstan blir det nog att äta en middag där. Miljön var väldigt naken och halvt steril, såg ut lite som det hade kunnat vara ett slakteri där tidigare men tydligen säger historiken guld- och silversmedja. Här kommer lite bilder därifrån.


Kött och vin i en härlig blandning!







Peppad make inför kvällens fest! (även om han inte ser för munter ut på bild)


Inte en bild till min fördel men jag bjussar på det ;)! Kavajen och klänningen bjuder på fler bilringar på dom som redan finns.

Vidare till bröllopsfesten för makens bästa kompis Matte och hans fina Kicki. Sååååååååå himla trevlig fest! Vi var i en jättefin lokal som inrymmer fd R.O.O.M:s lokaler (populär möbel- och inredningsaffär som gick i KK för några år sedan, finns numera i nya lokaler i PUB). Supergod buffé, härliga människor och dans inpå småtimmarna. Maken hade nog gärna stannat ännu längre och stängt stället om det inte vore för att han trodde sig vara TRAVOLTA för kvällen och dansade så HEEEELA jeansgrenen sprack upp! Vi pratar inte en liten reva utan HELA grenen uppsprucken! Hans favvo-jeans finns det nog tyvärr ingen sömmerska som kan rädda efter denna fest.




 Söndagen blev det inte så mycket mer än att sova ut och äta smarrig frukost hos syrran med respektive och barn och sen börja starta den långa bilresan hem. Tog mig dock tid att kvista in på NK för att köpa morsdagspresenter till min underbara mamma som hade våra barn även denna helg då vi var iväg på gallej.

Syrrans yngsta som säger "hejrå" genom fönstret mot gatan vid vår hemfärd

Ja, sen var man hemma och skulle ha energi för en ny vecka. Energiförrådet är rejält påfyllt efter så mycket trevligt och trevliga människor men energi efter lång och god sömn... Nja... MEN det var helgen ändå värd!

Ha en bra start på veckan alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar