fredag 25 februari 2011

Se upp i backen!

Maria säger:

Denna dag började i ottan. Nämligen bestämt redan kl 05:00 när dottern märkte att hon vaknade i den nedre slafen i våningssängen. Hon fick somna i den övre men när vi skulle lägga oss bar vi ner henne till den undre.

Hon har aldrig sovit i en våningssäng förr och vi var rädda att hon skulle trilla ur. Hon blev så arg! Hur som haver klev dottern och sambon upp och jag fick en skön sovmorgon! Mamman var på bra humör iaf ;)

Ut i backen, kring -10 grader och fuktig nederbörd. Sambon har varit väldigt duktig på att träna lillan i backen. Hon har sele och är helt orädd.



Efter ett tag tog vi lunchpause på Solkatten och sen åkte vi ett tag till innan det var dags för After Skin på Högis. Dottern dansade och hade riktigt trevligt :)

När bandet började spela satte vi på hörselkåpor. Tur vi hade med dem!

Skidresan blir helt klart annorlunda när man har med barn men det känns så härligt att lillan blivit lite större och kan hänga med på saker man gör och dessutom ha roligt. Vi stannade bara ett litet tag på After skin men det var kul att vi kunde gå dit.



Nu har lillan äntligen somnat. Hon var hur speedad som helst. Sambon har oxå somnat men om ett tag blir det en bastu och lite tv tittande.

Vem sa att det inte var hälsosamt och stärkande i fjällen?

Trevlig helg!

1 kommentar: