måndag 27 juni 2011

Har blivit med husdjur

Mia säger:

Andra gången gillt...

Förra sommaren ordnade jag med en "sommarkanin" till dottern. En "hyrkanin" som man lämnar tillbaka om man så önskar efter att sommaren/semestern är slut. Gumman hade i två års tid tjatat om en kanin och vi hade lovat henne en kanin sommaren hon fyllde sju och så blev det. Den stackars lilla kaninen fick bara tre veckor i vårt hem innan vi fann henne död i buren en dag. Tårar, sorg och begravning i trädgårdslandet hann det ändå bli efter bara tre veckors bekantskap men som sann djurvän kanske någon därute förstår vad jag menar - även om det bara var en liten stackars kanin.

Ja, nu var det alltså dags igen! Ett nyttt år av tjat på ett nytt husdjur så gav jag och maken vika och efter letande på blocket fann vi nu ett par marsvin som var dotterns senaste önskemål (nu var liksom kanin avklarat ;)). Idag var det dags att hämta dessa till dotterns absoluta glädje! Hon har knappt kunnat sova natten som var i spänning och förväntan över denna dag.

Marsvinen skänktes bort "pga av svalnat engagemang" och vem vet om det blir vi som får sätta in samma annons på blocket inom några veckor när nyhetens behag har lagt sig för dottern...

Nu är dom här i alla fall! Två nio månaders hanar som redan hade namnen Alvin & Melvin.

Skygga som få i sitt nya hem så dom var omöjliga att fånga på bild men dock en skymt i sitt lilla hus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar