torsdag 18 augusti 2011

Har sommarens sista fina dagar varit?

Mia säger:

Som vanligt är det bara att konstatera hur snabbt veckorna går! Uppenbart oavsett om man har semester eller jobbar. Förra helgen hade vi ju jättefina dagar och här i veckan har vi också haft några fina dagar även om det nu inte är direkt badväder längre. I helgen passade vi i alla fall på att i värsta fall fånga dom sista baddagarna dagarna och passade på att besöka nära små smultonställen nämligen stranden i Kassjö och lilla stranden i Piparböle. Båda är värda ett besök om ni är väster om stan någon gång och sommaren bjuder på några fler dagar med badväder men jag betvivlar idag... Det lär nog tyvärr dröja till nästa sommar känns det som... I alla fall idag. Här kommer i alla fall några bilder ifrån lilla Piparböle där barnen och maken badade. Badkruka som jag är satt jag rätt skönt på stranden ;)







Nolia hann vi förresten också med i helgen men oj så mycket rat det finns där! Ena montern efter den andra med bara jox och smaklösa ting om du frågar mig men smaken är ju uppenbart som baken delad. Nä, Nolia är nog främst karlarnas mässa där dom kan gå runt och känna, klämma och beskåda traktorer, släpvagnar, skotrar och minigrävare, sånt som jag INTE går igång på!

Arbetsveckan som nu snart har passerat har gått så himla fort och snart är det helg igen. Maken är på bortrest på mässa och landar här hemma i Umeå igen imorgon kväll. Sen i helgen väntar stughelg, kräftskiva hos vänner som bor ute vid stugan och på söndag Umeå Energis kraftskiva i Klabböle för barnen skull. Linda Bengtzing och Ola uppträder bl a och dottern har nedräkning till på söndag då hon ska få se några av hennes idoler "på riktigt" för första gången :)!

Trevlig helg alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar