lördag 2 april 2011

Tacos på fredag!

Maria säger:


Igår kväll hade vi grannar med barn över på tacos. Smidigt med en enkel rätt som passar både stora och små. Jag hade gjort lite gott att nibbla på innan vi satte oss till bords. Gratinerade heta nachos. Det är min fina svägerska Mia som lärt mig göra dem och de är både enkla och väldigt goda.

Här kommer receptet:
Gratinerade heta nachos
Kekabfeferoni, gul lök, nachos, riven ost
1. Bryn finackad gul lök i mycket smör.
2. Sprid ut saltade nachos på en ungsplåt.
3. Fördela hackad kebabfeferoni (ta bort de vita "fröna" som är inuti) och lök på nachoschipsen.
4. Toppa med riven ost.
5. Gratinera chipsen i ca 10-15 minuter i ca 175 grader. Håll koll på osten så den inte bränns.
6. Servera gärna inom kort då de fortfarande är lite ljumna. Fast de är goda kalla oxå :)

Skjuts in i ugnen!
Mmmmm mumsigt!
God mat kräver sin dryck ;)



Senare i dag väntar både isshow och släktmiddag så det är bara att hålla i hatten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar