Mia säger:
Apropå Långängens Gård som jag drev för 10 år sedan så är det makalöst vilken historik som lagras på nätet. Jag fick nämligen höra av en kund som var glutenallergiker att han brukade baka "Långängens glutenfria limpa", och som givetvis inte hade en minsta anting om att det var jag som uppfunnit receptet :).
Tydligen finns en del recept kvar ute på nätet sedan de tidningsrepotage som gjordes från min tid som krögare på gården.
Bl a så finns ett repotage från ICA Kuriren kvar som du söker på "Långängens Gård" i sökfältet på ICA Kurirens hemsida. Helt otroligt efter hela 10 år! Bl a ligger dessa bilder och recept där:
|
Dessa baguetter och grova bröd bakas där än idag tydligen :) |
|
Recept på teriyakimarinerad fransyska |
|
Jättegod cheesecake |
|
Early adapter?! Tydligen heter de idag "macarones" ;) |
http://www.icakuriren.se/
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar