söndag 10 juli 2011

Dagens kommentar

Emma säger:

Jag står i kön på Maxi och packar upp mina varor på bandet. En pinnsmal tjej med ett barn på ca 2 år står framför mig i kön. Hon iakttar mig länge, sedan slänger hon ur sig "meeen nuuu är det inte länge kvar va"? Hon syftar alltså på min gravida mage. Jag svarar med ett leende "njo, det är faktiskt ganska länge kvar, ungefär en och en halv månad". Då skrattar hon och säger "Jaaahaaa, själv fick man barn för två veckor sedan, så nu börjar man äntligen känna sig som människa igen". Oj svarar jag, du ser då väldigt fräsch ut för att nyss fått barn. Varpå hon säger "3,5 kg kilo kvar".

Jag blev så paff av hela situationen, vad ska man säga..... :)

2 kommentarer:

  1. Men ÅH! Varför ska okända människor (och andra) kommentera och lägga sig i, vad är grejen!? Jag fattar inte. 6 veckor senare och man känner sig som en flodhäst, knappast blir man ju glad över att folk ska behöva bry sig i det. HÅLL TRUTEN FOLKS!

    SvaraRadera
  2. Redigera Anonym sa... Tack för stödet Emma. Jag vet inte om jag tog det på fel sätt, men jag blev inte direkt upplyft av kommentaren. Eller hur, håll truten!

    Jag kollar ju självklart bloggen din varje dag, och nu har jag fått låten "Henny and the jets" på skallen, den går inte bort, ha ha :)

    Jag drömde om Henny i natt, att hon hade blivit tvärgammal, hur söt som helst, och jättelik dig :)

    Kram kram kram

    SvaraRadera